DATA & LOCATIES

Dinsdag 28 mei - Hoofddorp


PROGRAMMA

17:30 aanvang
18:00 start Mart Visser presentatie & Modeshow Promiss
21:00 einde 

MART VISSER BREIDT AANTAL VERKOOPPUNTEN STERK UIT

Designer collectie binnenkort verkrijgbaar in 70 winkels en voor breder publiek

 

AMSTERDAM, MEI 2019 - Vanaf 10 juli a.s. zal het aantal verkooppunten voor de collectie van Mart Visser uitbreiden tot circa 70 winkels, verspreid over heel Nederland. Hiermee speelt de ontwerper in op de sterk toenemende vraag van zijn klanten om niet alleen online te kunnen shoppen, maar ook via fysieke winkels waar advies en aandacht voor de klant centraal staat.

Het label is de afgelopen drie jaar met veel succes verkocht via martvisser.nl en promiss.nl en daarnaast exclusief via de 16 PROMISS winkels in Nederland. PROMISS concentreert zich als online concept echter sterk op de online groei, via de eigen webshop en online platforms zoals o.a. Wehkamp.nl, Zalando.nl en Amazon.de. Het modemerk streeft naar maximale bereikbaarheid met minimaal aantal fysieke winkels en verwacht niet veel extra winkellocaties te openen. Deze aanpak wijkt teveel af van de strategie die Mart Visser heeft, namelijk zichtbare aanwezigheid in winkelstraten door heel Nederland. Besloten is daarom de exclusieve samenwerking te beëindigen waardoor voor Mart Visser de mogelijkheid ontstaat via andere partijen uit te breiden. Op de website van Mart Visser (www.martvisser.nl) is hiervan een overzicht te vinden.

Ter afronding van de goede samenwerking tussen de ontwerper en PROMISS wordt voor de vaste PROMISS klanten een laatste feestelijke instore presentatie van de Mart Visser collectie georganiseerd, op dinsdag 28 mei a.s. vanaf 17.30 uur in de PROMISS conceptstore in Hoofddorp.